HTML

Utolsó napod

ÍRD MEG, ÉLETED UTOLSÓ NAPJÁN MIT TENNÉL? „JÁTÉKSZABÁLYOK:” 1.) Kezdetben csaliként felteszek néhány sztorit., de ez a „játék” elsősorban a tiétek, lásd lentebb: 2.) Habár alapjáraton nem vagyok a moderáció híve, ez mégis moderálós játék lesz. „Túszul ejtem” a kommenteket. Kirostálom a szerintem másokat indokolatlanul bántóakat , de a munkámnak ez csak a nemszeretem, piszkos része. Ugyanis a kommentek gyöngyszemeiből rakom ki a következő posztokat. Legfeljebb egy picit szerkesztek rajtuk. A „sima” szalonképes (azért annyira ne parázzatok, ebben a szalonban elképzelhető pár jófajta kocsmai verekedés, de azért mindennek van határa) kommenteket meg annak rendje-módja szerint kommentként „engedem szabadon”. Posztnak ideális terjedelem: Max fél A/4-es oldal. Persze igazán ütős egymondatosak, vagy akár egyszavasak sem kizártak. Illetve ha valaki több energiát szán rá és nagyon-nagyon jól csinálja, elképzelhető, hogy egy hosszabb mű is kikerül. Viszont ha Styxxnek nem tetszik, akkor bocsesz, hiába feccöltél rá ki tudja mennyi időt, műved csupán a vinyók közötti M2M (machine to machine) rideg bitvilágot gazdagítja és nem jut el hozzánk, gyarló embertársainkig.

Friss topikok

  • woman_in_black: Drága, jól választottál. Mélyen őszinte, és fájón könnyed. Csók, W§B (2011.12.06. 16:49) Elmegyek
  • : Érdekes, majd még gondolkodom rajta. "Halálodra magad maradsz" (2011.01.17. 09:04) Az utolsó szerelés
  • Ilds.: Most, hogy mondod, -ezen párszor én is gondolkodtam, mi lenne, ha tudnám, hogy meghalok, és az imá... (2010.10.20. 15:38) EGY BLOG UTOLSÓ NAPJA
  • Byzoo: @Hirmondo Helen: Ilyen helyen dolgozni? Majd megtudjuk, hogy dolgozni jobb-e ilyen helyen, vagy el... (2010.09.20. 22:20) Hirtelen halál...
  • Tündér a varázspálcával: Azt hiszem, az ember sosincs felkészülve a halálra. Egyszer csak ott a pillanat, a igazság pillana... (2010.09.13. 11:52) In memoriam Gizi mama

Linkblog

HANGULATOS VÉG A (TALÁN) LEGHANGULATOSABB VÁROSUNKBAN

Styxx 2010.01.08. 12:04

Zakuroo nicknevű olvasónk igazán jól felépítette utolsó napjának a forgatókönyvét. Bízom benne, hogy erre ténylegesen valamikor a századunk végén kerül sor, viszont egy pécsi kirándulás megszervezésével szívesen megbíznám. 


A  halálom előtti nap reggelén felkelés után elkísérném anyukámat a munkahelyére,közben hosszasan beszélgetnék vele. Később, miután hazamentem, játszanék a kutyáimmal és a macskámmal, a macskámnak elmesélném, hogy hamarosan már nem leszek, ő biztos nem fogná fel és azért jólesik valakinek elmondani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután meglátogatnám a nagyszüleimet egy gyors ebéd erejéig, majd felszállnék a vonatra az itthoni barátaimmal és leutaznék Pécsre.

 

 Az utazás közben, mivel altatót kevernék a kávéjukba, a barátaim aludnának egyet (persze lehet, hogy csak egyszerűen átülnék a dohányzóba, oda úgysem jönnének utánam), én pedig még egyszer utoljára meghallgatnám a kedvenc zenéimet, de persze csak a vidámakat és végignézném az összes fényképet, ami a gépemen van, az összes hülye vagy éppen értelmes oldalt a neten, amit olvasgatni szoktam. Ezek után felhívnám azokat, akikkel már rég beszéltem, plusz azokat is, akikkel nem olyan rég trécseltem, de már soha többé nem fogok tudni találkozni velük. Ezek után leírnám röviden azokat a dolgokat, amik fontosak voltak az életem során, csak, hogy maradjon nyomom. Semmiféle búcsúlevél meg ilyen baromságok nem szerepelnének benne. Csak minden, ami jelentett valamit, a legkisebb dolgoktól kezdve. A csajok lassan ébredezni kezdenének, megérkeznénk Pécsre és szerveznék gyorsan egy kocsmatúrát.

 

Elhívnám a barátaimat, a barátomat, meg az ő barátait, hogy milyen indokkal az nem lényeg, ugyanis az ivásra mindig van alkalom. Ha nyár lenne, akkor eleinte a szabadba lennénk, csak utána kezdenénk el a túrát. És bízom benne, hogy nyár lenne. A fő, hogy jól ellenénk, dumálnánk, röhögnénk és mulatnánk, a szokásos dínom-dánom lenne. A legtöbb embernek adnék valami kis emléket, lehet, hogy csak egy szál cigarettát tudnék előkotorni a táskámból, vagy rajzolni valamit egy darab papírzsebkendőre, de annak is örülnének. Jóval később mindenki menne a maga útjára, én pedig hazakísérném a barátomat, útközben mindenféle viccességet csinálnánk, meg sokat beszélgetnénk, hazatérve pajtáskodnánk egy csuda jót, aztán megvárnám, még elalszik, nézném egy picit, ha szép látvány lenne ) és elindulnék sétálni egy kis muzsika kíséretében a Sétatér vagy a Mecsek felé. Ez nagyban függne attól, hogy mennyi időm maradt. Ha kevés, akkor persze a tér maradna, ott leülnék a szökőkúthoz és várnám, aminek jönnie kell, kivéve, ha már útközben meghalnék. Boldogan távoznék, az tuti.

 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://final24.blog.hu/api/trackback/id/tr631656493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.10. 09:37:40

A pajtáskodás tényleg csuda jó!

Styxx 2010.01.10. 09:40:55

@Hirmondo Helen:
Igen, az nagyon elegánsan pajkos:-). Zakuroo még egyszer kössz. Szerintem esélyes vagy a best off-ba kerülésre:-)

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.01.10. 10:00:43

Mosolygós morbid történet :)

able (törölt) 2010.01.22. 18:48:30

Szereted Pécset ,azt látom ,szép is ,van ahol az , de ha ennyire oda kötöd utolsó órádat ,nem hiszem hogy csak ez lenne az utólsó óhajod ,de ez nagyon jó ez a poszt ,egyébként,még ellopom az ötletet. Ja volt vagy van is valami ilyen pályázat is ?Nem azért engem nem érdekel ,csak úgy . Magamtól ,nekem az kell.

Chazz Reinhold 2010.02.27. 12:53:19

Styxx, megint jó képeket választottál

Nekünk is ott van a lakatunk, az alsó részen:)
és remélem, ha az utolsó napomról írok majd (egyszer), akkor is ott lesz

Styxx 2010.02.27. 12:56:19

@Chazz Reinhold:

Ksz. Nekünk is. Mind a három. Remélem nem ti pakoltátok rá a miénkre?:-) és nemsoká ti is felrakjátok a nagyra a harmadik kis lakatot, a beszámolód meg várjuk!
süti beállítások módosítása