HTML

Utolsó napod

ÍRD MEG, ÉLETED UTOLSÓ NAPJÁN MIT TENNÉL? „JÁTÉKSZABÁLYOK:” 1.) Kezdetben csaliként felteszek néhány sztorit., de ez a „játék” elsősorban a tiétek, lásd lentebb: 2.) Habár alapjáraton nem vagyok a moderáció híve, ez mégis moderálós játék lesz. „Túszul ejtem” a kommenteket. Kirostálom a szerintem másokat indokolatlanul bántóakat , de a munkámnak ez csak a nemszeretem, piszkos része. Ugyanis a kommentek gyöngyszemeiből rakom ki a következő posztokat. Legfeljebb egy picit szerkesztek rajtuk. A „sima” szalonképes (azért annyira ne parázzatok, ebben a szalonban elképzelhető pár jófajta kocsmai verekedés, de azért mindennek van határa) kommenteket meg annak rendje-módja szerint kommentként „engedem szabadon”. Posztnak ideális terjedelem: Max fél A/4-es oldal. Persze igazán ütős egymondatosak, vagy akár egyszavasak sem kizártak. Illetve ha valaki több energiát szán rá és nagyon-nagyon jól csinálja, elképzelhető, hogy egy hosszabb mű is kikerül. Viszont ha Styxxnek nem tetszik, akkor bocsesz, hiába feccöltél rá ki tudja mennyi időt, műved csupán a vinyók közötti M2M (machine to machine) rideg bitvilágot gazdagítja és nem jut el hozzánk, gyarló embertársainkig.

Friss topikok

  • woman_in_black: Drága, jól választottál. Mélyen őszinte, és fájón könnyed. Csók, W§B (2011.12.06. 16:49) Elmegyek
  • : Érdekes, majd még gondolkodom rajta. "Halálodra magad maradsz" (2011.01.17. 09:04) Az utolsó szerelés
  • Ilds.: Most, hogy mondod, -ezen párszor én is gondolkodtam, mi lenne, ha tudnám, hogy meghalok, és az imá... (2010.10.20. 15:38) EGY BLOG UTOLSÓ NAPJA
  • Byzoo: @Hirmondo Helen: Ilyen helyen dolgozni? Majd megtudjuk, hogy dolgozni jobb-e ilyen helyen, vagy el... (2010.09.20. 22:20) Hirtelen halál...
  • Tündér a varázspálcával: Azt hiszem, az ember sosincs felkészülve a halálra. Egyszer csak ott a pillanat, a igazság pillana... (2010.09.13. 11:52) In memoriam Gizi mama

Linkblog

Rébusz

Styxx 2009.10.08. 07:00

Incifinci bloggertársamtól kaptam ezt a sztorit. Egyértelműen méltó arra, hogy poszt legyen belőle. A korábbiaktól eltérően most egy igaz történetet következik. Aki Incifinciről többet szeretne megtudni, íme a blogja: http://incifinci14.blog.hu/

 

Valóban érdekes témájú blognak ígérkezik, kíváncsian várom, hogy más-más emberek, milyen vágyakkal, ötletekkel és kívánságokkal vág neki, utolsó 24órájának.
Nekem is lenne egy érdekes történetem, de hogy komment marad, vagy poszt lesz, vagy esetleg csak pár nulla és egyes ahogy te írtad a vinyón, az már a te döntésed.

Volt egy srác, akit viselkedése miatt mindenki trógernek hitt, mert az iskolát abbahagyta és csak a szobájában a pléjsztésön előtt, munka nélkül tengette mindennapjait. Viszont mindezek ellenére gondolkodásmódja és a világról alkotott elképzelése alapján korosztályától érettebb, értelmes, kreatív srác volt. Figyelmes, jó barát, aki mindenkit meghallgatott, de mint utólag kiderült, mi nem tudtunk róla semmit. Önpusztításba kezdett és a szemünk előtt vált drogossá. A barátok hiába kérdezték mi történt, mi a baj, miben tudunk segíteni, Ő nem válaszolt, csak folytatta kábultan mindennapjait. Egyszer csak jött a hír, vonat alá vetette magát, tisztult, kábulattól mentes fejjel. Senki nem értette mi történt vele, de találtunk egy üzenetet. Egy üzenetet, ami egy rejtvény volt. A rejtvényt megfejtve és a sorokat összeolvasva, megkaptuk a választ. A megfejtés egy be nem teljesült szerelem miértjeire irányuló kérdéssorozat és a lány neve. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekkor jöttünk rá, nem is ismertük. Valaki búcsúlevelet ír, más végrendeletet és volt egy fiú, iskoláját be nem fejező, drogos, aki rejtvény-gyártással foglalatoskodott az utolsó 24 órájában.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://final24.blog.hu/api/trackback/id/tr761396410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.10.08. 08:59:44

Kössz Styxx:-) Tetszenek a képbeszúrások

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2009.10.08. 14:58:00

és ezt most meg kellene tudni fejteni? ÁÁÁ, nekem nem megy....

Styxx 2009.10.08. 16:04:26

@Incifinci:
Örülök, ksz neked is. Jó sztorihoz könnyű jó képeket keresni:-9
@hzizi:
Nem, a rejtvény csak illusztráció. Ha Incifinci beküldi, akkor kezdhetünk a megfejtésen agyalni.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2009.10.12. 08:54:20

@Styxx: pedig kíváncsi lettem volna egy ilyen rejtvényre és a megfejtésre...

able (törölt) 2010.01.23. 18:55:18

Na ti sem vagytok jobbak nálam ez megnyugtat.Ja az a srác egy nagyon szerelmes és elkeseredett ember volt ,és a lelke ,az nem drogos volt ,és ki tudja az okokat ,de talán majd a rejtvény .
süti beállítások módosítása