HTML

Utolsó napod

ÍRD MEG, ÉLETED UTOLSÓ NAPJÁN MIT TENNÉL? „JÁTÉKSZABÁLYOK:” 1.) Kezdetben csaliként felteszek néhány sztorit., de ez a „játék” elsősorban a tiétek, lásd lentebb: 2.) Habár alapjáraton nem vagyok a moderáció híve, ez mégis moderálós játék lesz. „Túszul ejtem” a kommenteket. Kirostálom a szerintem másokat indokolatlanul bántóakat , de a munkámnak ez csak a nemszeretem, piszkos része. Ugyanis a kommentek gyöngyszemeiből rakom ki a következő posztokat. Legfeljebb egy picit szerkesztek rajtuk. A „sima” szalonképes (azért annyira ne parázzatok, ebben a szalonban elképzelhető pár jófajta kocsmai verekedés, de azért mindennek van határa) kommenteket meg annak rendje-módja szerint kommentként „engedem szabadon”. Posztnak ideális terjedelem: Max fél A/4-es oldal. Persze igazán ütős egymondatosak, vagy akár egyszavasak sem kizártak. Illetve ha valaki több energiát szán rá és nagyon-nagyon jól csinálja, elképzelhető, hogy egy hosszabb mű is kikerül. Viszont ha Styxxnek nem tetszik, akkor bocsesz, hiába feccöltél rá ki tudja mennyi időt, műved csupán a vinyók közötti M2M (machine to machine) rideg bitvilágot gazdagítja és nem jut el hozzánk, gyarló embertársainkig.

Friss topikok

  • woman_in_black: Drága, jól választottál. Mélyen őszinte, és fájón könnyed. Csók, W§B (2011.12.06. 16:49) Elmegyek
  • : Érdekes, majd még gondolkodom rajta. "Halálodra magad maradsz" (2011.01.17. 09:04) Az utolsó szerelés
  • Ilds.: Most, hogy mondod, -ezen párszor én is gondolkodtam, mi lenne, ha tudnám, hogy meghalok, és az imá... (2010.10.20. 15:38) EGY BLOG UTOLSÓ NAPJA
  • Byzoo: @Hirmondo Helen: Ilyen helyen dolgozni? Majd megtudjuk, hogy dolgozni jobb-e ilyen helyen, vagy el... (2010.09.20. 22:20) Hirtelen halál...
  • Tündér a varázspálcával: Azt hiszem, az ember sosincs felkészülve a halálra. Egyszer csak ott a pillanat, a igazság pillana... (2010.09.13. 11:52) In memoriam Gizi mama

Linkblog

J.J. Roland: hivatásos kigyúrt kopasz

Styxx 2009.09.22. 07:46

 A nitrót betolnám a Subaruba és a Váci utcán gyorsulnék ezerre’. Partiba dobnám Biankát, Dzsesszikát, Lolit és Cyntit. A köcsög ávósfejű jumurdzsák szomszédot, aki mindig feltolt minket az okos bulik miatt a  Yardnak, úgy agyvelőkicsorgatásig le Fa-testápolóznám és vinnék egy sporttáska aranyat a legmenőbb sírkőfaragónak, hogy calabriai márványra gravírozzon a Porsche Cayennemmel együtt, de akkorára mint egy ház.

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://final24.blog.hu/api/trackback/id/tr231360248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.09.22. 08:20:21

a Váci u t c á n? sokak utolsó napja lenne :P

Styxx 2009.09.22. 09:10:32

@szamárfül:
Ja, mint ahogy az egyszeri székely bácsika mondta:
-Én kérem Ceaucescut Bukarest közepén akasztanám fel egy lámpavasra és még rádobnák egy atombombát is!:-)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.09.22. 12:42:05

Szegény Subaruk, ezeken a magyar utakon. A palival együtt neki se lenne több ideje hátra, mint 24óra.:-))))))

Styxx 2009.09.22. 14:05:08

@Incifinci:
Ott a pont:-)) egy klasszat már küldtél, poszt lesz belőle bizony, a jövő hónap egyik gyöngyszeme. De olyan szabály nincs, hogy mindenki csak egy posztnak valót küldhet, hajrá, küldd el, hogy az egyszeri Subaru mit tenne élete utolsó 24-órájában? (gondolom lóhalálában menekülne a demszkys utakról:-))

Szolgálati közlemény:
Nem feltétel, hogy minden poszt humoros legyen. Amit Incifinci korábban küldött cseppet sem az, mégis nagyon jó.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.09.22. 16:45:58

Subaru S12 WRC: még nem tudja, de a visszaszámlálás elkezdődik. 24h...23h59m,23h58m.....kis kalapálás az autón, kicsit itt, kicsit ott. Laptop bedugás kicsi agyába, diagrammok és elemzések. Vezérmű állítás. Csill-villire pucolás, na nem azért, hogy az autónak jó legyen, csak hát a szponzor fizet, hogy láthassa a lógóját. Lemér, és betól kicsit csicsilni többi autó közé. Reggel hajnalban jön a gazdi, megsimogat, motor beröffent(tyu-tyu-tyu-tyu). Már alapjáraton hallani, mekkora kortyokat szippant a kicsike, nem hiába szomjas, hisz egész éjjel erre a pillanatra várt. Gurulás első gyorshoz, beíró, majd rajt. Rajt előtt még kap egy kis simít, hogy nehogy rossz kislány legyen. Láb a kuplungra 5mp és indulás. 2mp-el a rajt előtt váltó ránt, s igen bekattan, de addigra már kuplunk-és ez az gáz! Motor visít és csattok.Ez a gyönyör sikolya, élvezi. Még egy gyors, majd szervízpark. Simogatás és csontjainak vissza igazgatása. Vissza gy3-ra, előtte megint beíró, majd rajt. Motor sikít gyerünk, mindent bele kis lány, már nincs sok hátra! Vissza 2, szigorú jobb, kigyorsít! Ez az megcsináltad, gyerünk nincs még vége! Sikíts, mert ezt imádod. Hosszú egyenes vége 170(0h 0m 02s) , végén vissza(0h 0m 01s), rövid bal.Fának neki...............A szinusz jelet elvesztettünk. Autó totálkár. Nem baj kislány ügyes voltál! Pilóta, navigátor 3gyben, semmi sérülés, csak neked. Neked viszont véged. Nincs az a lakatos aki életet lehelne a kasznidba, de a szíved él. Újjá születsz!!!!

Chazz Reinhold 2009.09.22. 18:30:28

üdv májsztró!

a témáról jut eszembe: betegünk a dokinál...

- Üdvözlöm, foglaljon helyet. Hogy van?
- Köszönöm doktor úr a kérdést, egész jól. A nejemmel leugrottunk pár napra a Balatonra, kicsit erőt gyűjteni a kezelések előtt...
- Nos, igen... Van egy jó és egy rossz hírem.
- Jézusom, ekkora a gond?! Kezdje a jó hírrel!
- Kb. 48 órája van a leletek alapján.
- !!! És mi a rossz hír?!
- 3 napja próbálom elérni Önt

Styxx 2009.10.01. 19:30:21

Hzizi, kirakom posztnak a frappáns kis rövided. Október 12-én jelenik meg. Addig persze lesz más is. Remélem a képek majd elnyerik tetszésed.
üdv:
Styxx

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2009.10.02. 09:24:01

@Styxx: oksi, addig is olvasni foglak. üdv
süti beállítások módosítása